укр

eng

Цибуля в Польщі дорожчає під впливом підвищеного попиту в Україні

Стрибок ціни на цибулю в Україні на цьому тижні спровокував чергове подорожчання в сусідній Польщі. Через брак пропозиція якісної продукції в місцевих господарствах українські мережі та оптові компанії на цьому тижні  звернулись до послуг імпортерів.  Саме завдяки підвищеному попиту з боку українських покупців польська цибуля на цьому тижні подорожчала в середньому на 5 %. В Україні стрибок ціни був більш помітним: протягом останнього тижня якісна цибуля зросла в ціні на 10- 15 %.

За даними «Інфо-Шувар», ціни на цибулю в Польщі сьогодні становлять 0,13 -0,16 EUR/кг, в Україні ця продукція пропонується по  6,5-7,0 UAH/кг (0,23 -0,25 EUR/кг). Українські фермери поки тримають ціни на продукцію аналогічної якості в межах 5,5-6,0 UAH/кг (0,19 -0,21 EUR/кг), але планують з понеділка черговий раз переглянути їх  в бік зростання.

Нагадаємо, від початку поточного сезону і до квітня Україні впевнено втримувала статус нетто експортера цибулі.  Перше помітне зростання ціни було зафіксовано в середині квітня саме під впливом попиту з боку перекупників з Білорусії. Але  ближче до кінця квітня українська цибуля почала дорожчати вже під впливом внутрішнього попиту і  на початку травня в країни виникла потреба в імпорті

info.shuvar

цибуля

ціни

експорт

імпорт

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити