укр

eng

В 2017 році виробництво яловичини в світі зростатиме швидше загального виробництва м’яса - ФАО

Згідно останнього звіту  Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), в 2017 році світове виробництво яловичини збільшиться на 1,9% до 69,6 млн. тон (у забійній вазі). Це означає, що виробництво яловичини ростиме швидше, ніж загальний обсяг виробництва м'яса, який прогнозовано збільшиться на 0,3% - стверджують експерти.

Згідно даних FAO, в США очікуване збільшення обсягів виробництва сягне 5,1% або ж до 12,1 млн. т.

Виробництво яловичини в Південній Америці збільшиться на 2,5% до 15,7 млн.тон. У Бразилії, показник збільшення виробництва становитиме 2,3%, що означає зростання  до 9,5 млн. тон, в Аргентині 4,2% - 2,8 млн. тон.

Що стосується країн Азії, тут виробництво яловичини збільшиться на 1,2% до 18,5 млн. т. У Китаї показник зростання буде на рівні 1,4%. В Індії обіцяють незначне зростання, на рівні 0,2%.

Через зниження обсягів виробництва в Росії (на 1,9%) частка зростання виробництва в Європі становитиме не більше 0,5%. На противагу, загальний показник в країнах ЄС збільшиться на 1,2% до 7,8 млн. тон, - зазначають експерти.

У 2017 році в Африці прогнозований обсяг  виробництва яловичини становить  6,4 млн. тон, це  на 1,2% більше, ніж в минулому році. Проте, рівень зростання виробництва відрізняється по регіонах. Так, в Кенії, Сомалі, Ефіопії і Танзанії несприятливі умови для випасання худоби, що негативно впливає на рівень виробництва. Однак, в південній частині континенту, пасовища перебувають у доволі хорошому стані, і очікується, що в багатьох країнах, в тому числі Малаві, ПАР і Замбії, обсяг виробництва збільшиться.

В країнах Океанії прогнозується спад виробництва на 3,5% до 2,7 млн. тон. Такі показники зумовлені відновленням стад на господарствах, а, відтак, зменшенням забою худоби.

portalspozywczy.pl

новини

світ

яловичина

виробництво

м'ясо

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити