укр

eng

Українські теплиці почали збирати огірок другої сівозміни

В українських теплицях стартував збір огірка другої сівозміни. Тепличні комбінати, поки що, збирають огірок невеликими обсягами і на попит не скаржаться.

Саме завдяки стабільно високій зацікавленості покупців, на внутрішньому ринку, ціни на тепличний огірок поки що тримаються на досить високому рівні. Великі  тепличні комбінати сьогодні переважно відвантажують огірок на роздрібні мережі по 9-11 грн/кг (0,29-0,36 EUR/кг), дрібні виробники з літніх теплиць продають огірок по  5,5-6,5 грн/кг (0,18-0,21 EUR/кг).

Нагадаємо, за підсумками першої половини сезону,  український огірок коштував, в середньому на 40-50% дорожче,  ніж в минулому році.  Рівня 2016 року  ціна досягла лише на початку липня, коли на ринку з’явився ґрунтовий  огірок. Як вже повідомлялось, особливістю поточного сезону є надзвичайно висока зацікавленість в закупівлі огірка з боку  українських переробних підприємств, саме завдяки цьому ціни на сировину до сих пір  тримаються  в досить привабливому для  продавців діапазоні 5-6 гр/ кг (0,16-0,20 EUR/кг).

За даними «Інфо-Шувар», тепличний огірок  другої сівозміни сьогодні пропонується майже за тією ж самою ціною, що і рік тому.

info.shuvar.com

Україна

новини

огірки

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити