укр

eng

В Європі очікуєтья зниження ціни на банани

Учасники європейського ринку бананів прогнозують помітне зниження ціни  в новому сезоні. Станом на кінець серпня поточного року, ящик бананів  на Європейському ринку вже можна придбати, в середньому на 2,3-3 EUR дешевше, ніж минулого року, - про це повідомляє портал freshplaza.com, посилаючись на свідчення учасників ринку та самих виробників.

Саме у вересні, за словами експертів галузі, спостерігається значне пожвавлення попиту на банани в Європі, а беручи до уваги той факт, що сьогодні на світовому ринку пропозиція бананів є навіть більш, ніж достатньою,  виробники висловлюють занепокоєння стосовно того, як виглядатиме цінова ситуація на ринку в найближчі кілька місяців. Так, виробники Еквадору,  Коста-Ріки, Гватемали, Колумбії, а також Мексики та Нікарагуа зараз повідомляють про значно більший обсяг врожаю, ніж було зафіксовано у попередні роки. А це говорить про перспективи помітного зниження ціни на світовому ринку і в т.ч. в Європі.

Зниження ціни на банани в Європі позитивно вплине  на обсяги їх споживання, особливо, з огляду на прогнози зниження врожаю та зростання цін на яблука, які є головними конкурентами бананів  на фруктовому ринку.

freshplaza.com

новини

банани

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити