укр

eng

Не яблуком єдиним – польські садівники роблять ставку на диверсифікацію бізнесу

Диверсифікація бізнесу  - саме таким шляхом йдуть польські виробники фруктів, адаптуючись в умовах російського ембарго.   Виробники  Польщі зараз роблять ставку на розширення  асортименту  продукції за рахунок  тих позицій, попит на які зростає дуже швидко на внутрішньому ринку та назовні , - повідомляє портал portalspozywczy.pl. Мова насамперед йде про груші, чорницю, малину і, навіть, гарбуз.

Представники польської компанії  «Perfect Fruits» розповіли про свій позитивний досвід. Компанія ввела в свій асортимент гарбузи, які вдало зараз відвантажуються на експорт в Бельгію та Францію, а також користуються активним попитом на вітчизняному ринку. «Таке рішення дозволило нам компенсувати збитки, яких  компанія зазнала після введення Російського ембарго та зменшення обсягів експорту яблука», - розповідає Моніка Щесна представник компанії «Perfect Fruits» .

"Польські виробники активніше почали вкладати кошти у вирощування малини, сливи та чорниці. Це не просто значний крок вперед, а початок справжньої еволюції  у садівничій  галузі Польщі», -розповідає Роман Ягеллінський, президент польської Групи виробників фруктів.

portalspozywczy.pl

новини

Польща

фрукти

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити