укр

eng

Заборони на купівлю молока у населення не буде — Гройсман

Обмеження щодо закупівлі молока другого сорту у населення в Україні вводитися не буде. Про це повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ході засідання Уряду, передає Мінагрополітики.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 р. мав набути чинності стандарт ДСТУ 3662:2015 «Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови», яким підвищуються вимоги до якості молока і врегульовується використання молока другого сорту лише для певних цілей.

«Був сигнал щодо заборони продажу молока другого сорту у населення. Я хочу попередити — люди нехай вирощують худобу, продають спокійно молоко і нехай ніхто їм не заважає. Жодних заборон не може бути в країні», — підкреслив прем’єр-міністр.

В той же час Уряд реалізує низку заходів, спрямованих на поступове підвищення якості молока, що супроводжуватиметься державною підтримкою.

«Держава буде підтримувати підвищення якості молока. В рамках держпрограм з розвитку тваринництва та фермерства селяни зможуть об’єднуватися у кооперативи та отримувати кошти на відповідне обладнання», — прокоментував перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк.

kurkul.com

Україна

новини

молоко

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити