укр

eng

У 2018 році в Іспанії прогнозується зростання виробництва лохини

В іспанській провінції Уельва розпочався новий сезон лохини. Виробники оптимістично налаштовані, а експерти галузі прогнозують зростання обсягів урожаю цієї ягоди в країні майже на 30%.
Про це повідомляє портал sadyogrody.pl.
"Не всі виробники лохини в Іспанії можуть почати збирати свій врожай так рано. На наших плантаціях насадження раннього сорту Snowchaster становлять близько 80% від загальної площі. Ягоди цього сорту дозрівають найшвидше в нашій країні та характеризуються, ймовірно, найкращими смаковими якостями з поміж усіх сортів лохини, що зараз представлені на ринку", - пояснює Франсиско Санчес, керівник компанії Onubafruit.
“Поточну ситуацію на ринку лохини я можу назвати доволі сприятливою з точки зору цін, оскільки існує хороший баланс між пропозицією та попитом. Ми, як виробники, розуміємо, що споживачі на вітчизняному ринку готові платити за свіжу, та смачну ягоду. Саме тому, та продукція, що вирощується на наших плантаціях має велику перевагу над ягодою, яку ми імпортуємо. Нагадаю, що основними імпортерами лохини до Іспанії є Перу та Чилі”, - розповів пан Санчес.

sadyogrody.pl

новини

лохина

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити