укр

eng

В 2017 році в Польща встановила абсолютний рекорд з виробництва заморожених овочів

В 2017 році загальний обсяг виробництва заморожених овочів у Польщі став рекордним і склав 707 тис. тонн. Про це повідомляє портал sadyogrody.pl з посиланням на дані Центрального статистичного управління Польщі.

За останнє десятиліття виробництво заморожених овочів у Польщі збільшилося більш ніж на 54%, що, за словами фахівців, було зумовлено зростанням попиту на внутрішньому ринку, а також зростанням обсягів експорту.

Посилення тенденції до споживання здорової їжі , а також розвиток сектору HoReCa може призвести до того, що в наступні роки виробництво заморожених овочів у Польщі тільки продовжить зростати. Потенціал для розвитку ринку залишається значним завдяки широкій сировинній базі, високій конкурентоспроможності та порівняно великому потенціалу для зростання внутрішнього споживання.

Нагадаємо, що Польща є другим за величиною, після Бельгії , виробником заморожених овочів у ЄС. При цьому частка Польщі у загальному виробництві цієї продукції в ЄС тільки продовжує зростати, в той час як виробництво заморожених овочів у Бельгії в останні 5 років перебуває на відносно стабільному рівні.

У найближчому майбутньому, Польща має всі шанси стати найбільшим виробником заморожених овочів у ЄС”, - таку думку висловили аналітики PKO BP у своєму нещодавньому звіті.

sadyogrody.pl

новини

Польща

овочі

заморожені овочі

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити