укр

eng

Гуртовий ринок Берліна потребує змін та диверсифікації асортименту

Учасники німецького ринку знаходяться у передчутті довгоочікуваних змін та модернізації ринку гуртової торгівлі в Німеччині у найближчому майбутньому, - пише портал Freshplaza.

Мова йде про гуртовий ринок Берліну IG LFC Berlin.

Томас Франц - власник однієї із німецьких фруктових компаній, називає реструктуризацію оптового ринку "дуже необхідним кроком".

"Та система, яку ми зараз маємо, не зможе довго проіснувати. Колишній власник був зацікавлений лише у річних прибутках, а не в інтересах учасників ринку. В останні роки ситуація тільки погіршувались: для прикладу, гуртові продавці не мають парковки, як було колись. Для тих, хто веде свій бізнес тут — це катастрофа. Крім того, поточний власник вже оголосив про подвоєння або навіть потроєння орендної плати. Для компаній, що торгують м’ясом на достатньо великих площах — це означатиме крах".

Пан Франц також зазначив, що разом із адміністративною структурою та орендними цінами, також необхідно максимально розширити асортимент продукції, що представлена на ринку.

"Гуртовий ринок може бути більш різноманітним. Доцільно буде запропонувати торгові площі молодим перспективним компаніям та стартапам. Саме інновації та сучасні технології у роботі із свіжою продукцією повинні розвиватися на території ринку, а ринок, в свою чергу, розвиватиметься разом з ними”. "На скільки мені відомо, зараз багато підприємців ще хочуть орендувати місця для торгівлі на ринку. Проте, у секторі фруктів очевидно бракує різноманітності в асортименті. У будь-якому випадку реструктуризація буде кроком уперед. Ринок майбутнього, на мою думку, має бути схожим скажімо на Rungis Grand Market у Парижі. Я живу своєю роботою і якщо кожен буде робити так само, то зміни будуть колосальними”, - поділився своєю думкою Лука Пеллегріні , один із підприємців.

"Особисто я вважаю, що оптовий ринок вже дуже диверсифікований, але все ще є можливості для покращення. Фруктовий зал був ретельно відремонтований 10 років тому, але на м'ясному ринку є набагато більші проблеми. Тому мені цікаво, як політики поставляться до вирішення цього питання і я сподіваюся що завдяки спільним зусиллям ми підемо правильною дорогою”, - зазначив Бьорн Вейхе, член фруктового кооперативу Німеччини.

freshplaza.com

новини

Німеччина

ринок

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити