укр

eng

Виробники Голландії планують ввести ожину в асортимент продукції з цілорічним маркетинговим періодом

Один з найвідоміших голландських кооперативів The Greenery на минулому тижні почав збирати врожай ожини в теплицях.
« Ми суттєво збільшили площі під ожиною в цьому сезоні не тільки у відкритому грунті, в нас з’явилось два додаткових підприємства з вирощування тепличної ожини»,- розповідає Леон Віссерс, менеджер зі збуту The Greenery
Він вважає що в ожини, як і в інших м’яких ягід є дуже потужний потенціал
«Продажі ожини зросли не тільки на нашому підприємстві, це глобальний тренд. Тому ми робимо все можливе для того, щоб максимально розширити сезон її продажу. В теплицях ми почали використовувати технологію на досвічуванні і зараз вивчаємо наскільки ми спроможні запропонувати ринку нашу ожину протягом всього року»,-каже пан Віссерс
На думку фахівця розширення сезону повинно гарантувати не тільки стабільний обсяг, а також вплинути на ціни продукції. Саме суттєва волатильність цін є головною причиною, через яку супермаркети поки що досить обережно дивляться в бік таких ягід, як ожина.
«Стабільний обсяг протягом всього року допоміг би вирішити багато проблем наших партнерів з роздрібних мереж»,-вважає Леон Віссерс.

Нагадаємо, ціни на  ягоди , фрукти, овочі та інші види продуктів харчування на гуртових ринках України та краін ЄС можна спостерігати в режимі реального часу  на цьому порталі в рубриці "Аналітика"

Freshplaza.com

ожиня

ягоди

виробництво

ціни

експорт

імпорт

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити