укр

eng

Ягоди – кому і як продати найвигідніше

Одна з головних проблем, яку називають виробники ягід, це збут. А якщо копнути глибше – ціна збуту. Але насправді проблемою є не збут і ціна. Проблемою є нерозуміння виробниками хто є їх потенційним клієнтом, за що клієнт готовий платити більше, які в нього потреби. А клієнти бувають дуже різними.

Чи знаєте ви чому и яка полуниця може коштувати від 20 до 300 грн? А чи потрібна наша свіжа полуниця Європі? А на яку малину є попит і від кого? Чи варто дивитися на цінники на свіжу ягоду в супермаркетах Європи і коли? Де знайти покупця на свою продукцію?

Це все питання маркетингу.

"Головна задача маркетингу - так добре знати і розуміти клієнта, що товар або послуга будуть йому точно підходити та продавати себе самі”

Саме цю цитату Пітера Друкера, «отця» маркетингу, взяв за слоган 2й Міжнародний форум «Ягідництво та кооперація».

На форумі своїм досвідом поділяться українські та європейські підприємства які продають свіжу та перероблену ягоду по всьому світу. Ми навіть почуємо про досвід Чілійської асоціації експортерів фруктів, про те, як Чілі створили бренд країни на світовому ринку, щоб успішно продавати свою продукцію по всій земній кулі. На сьогодні спікери форуму представляють 5 країн світу – Україну, Польщу, Францію, Германію та Чілі.

Ми дуже прискіпливо подивимося на всі канали продажів – на переробку (в тому числі на переробку для переробки), на ринки, на супермаркети, на інтернет продажі. Говорити по це будуть саме ті, хто досяг успіху, та знає про що говорить на власному досвіді та помилках.

Окрему увагу буде приділено маркетингу кооперативів.

Хто ці професіонали?

Кшиштов Сак, комерційний директор «Агроном Плантс», польської компанії яка не продає свої свіжі ягоди в Польші, бо надто дешево.

Андрій Романенко, генеральний директор «Дінтер Україна Скала», українського підприємства міжнародної групи Doehler, яка знає все про трансформацію фруктів – від соків, до найтехнологічніших аром та інгридієнтів.

Кухтіна Ірина, президент Асоціації «Ягідництво України», - експерт з міжнародних ринків фруктів.

Гетьман Тетяна, керівник департаменту «Маркетинг-Аналітика» оптового ринку «Шувар» (Львів), провідний експерт ринку фруктів Східної Європи.

Марина Сидоренко, менеджер проекту «Східне партнерство: готовність до торгівлі», яка розповість про новий проект ITCта Європейського союзу, який тільки починає працювати в Україні, щоб допомогти розвивати експорт українських ягід та продуктів їх переробки до ЄС.

Юлія Фішман, представник MesseBerlinв Україні, яка розповість як правильно використовувати можливості міжнародних виставок, що треба, і чого не треба робити, щоб знайти саме вашого клієнта.

Ярослав Мовчун, співвласник ферми «Озеряна» на Київщині, яка успішно та дорого продає весь свій врожай через інтернет.

Та інші професіонали своєї справи.

«Родзинкою» форуму будуть живі панельні дискусії з переробниками, трейдерами, каналами збуту.

Отже, якщо ви ще не визначилися на 100% хто є вашим правильним клієнтом - не гайте час та реєструйтеся за посиланням.

 

Україна

новини

ягоди

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити