укр

eng

«Технології та інновації: від землі – до готового продукту»

«Технології та інновації: від землі – до готового продукту»: третя дводенна Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки

Захід стане майданчиком для обміну ідеями та для об`єднання фермерів, виробників техніки й технологій, переробних підприємств

20-21 червня 2018 року в Києві, в готелі «Братислава» (вул. А.Малишка, 1), відбудеться чергова Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки «Технології та інновації: від землі – до готового продукту». Організатори заходу – видавничий проект «Технології та Інновації» і журнал «Садівництво і Виноградарство. ТІ» – ставлять на меті популяризацію та впровадження сучасних технологій вирощування та переробки фруктів, ягід і горіхів, а також сприяння відродженню традиційних українських напоїв на базі фруктів, ягід і меду, виробництву інших продуктів з доданою вартістю на основі фруктів, ягід і горіхів. Минулорічні конференції, кожна з яких зібрала більше 300  учасників у Вінниці та Львові, підтвердили актуальність цих тем та великі перспективи напряму. Захід підтримує Міністерство аграрної політики і продовольства України. Науковий патронат надає Інститут садівництва Національної Академії аграрних наук України.

Генеральним партнером конференції виступить
компанія BASF – один зі світових лідерів у виробництві засобів захисту плодових культур, які допомагають садівничим господарствам по всьому світі досягти високої якості продукції, орієнтованої як на ринок свіжих фруктів, так і на ринок продуктів для переробки. Під час бізнес-туру на другий день конференції учасники матимуть змогу ознайомитись із садовою демо-ділянкою BASF, де буде продемонстровано дію одного з найефективніших і бережних для довкілля та продукції препаратів від BASF Серкадіс Плюс.

Однією з головних тем літньої конференції стане вихід садівничих компаній та фермерських господарств на нові ринки збуту шляхом впровадження інноваційних технологій переробки: заморозки, сушки, сублімації, консервування, виробництва джемів, сиропів, пюре, виготовлення натуральних соків, плодово-ягідних вин і фруктово-ягідних настоянок, вермутів і сидрів. У перший конференц-день учасників чекають виступи представників українських та зарубіжних технологічних і садівничих компаній, наукових інститутів, представників владних структур, професійних асоціацій та спілок, а також технологічна виставка і виставка-презентація напоїв та іншої продукції на базі фруктів та ягід. На другий день організовується бізнес-тур в Інститут садівництва УААН, з презентацією новітніх технологій догляду за насадженнями і дегустацією ягід, та в успішне фермерське господарство «Валентина» (с.Святопетрівське, Київська область), з сучасним інтенсивним садом, власним переробним цехом, фірмовою торгівлею, - як приклад створення та подальшого розвитку успішного бізнесу в садівництві.

В секції
«Садівництво: від створення саду до успішних врожаїв» учасники конференції ознайомляться з останніми науковими розробками та технологічними рішеннями в галузі вирощування та обробки плодів від провідних українських та іноземних компаній, з перших уст дізнаються про досвід отримання високоякісних і стабільних врожаїв, яким поділяться успішні в сфері садівництва та ягідництва господарники. У секції «Переробка фруктів, ягід і горіхів» перед учасниками виступлять як представники компаній, що презентують сучасні методи і технології для переробки, так і керівники успішних переробних підприємств, з власним досвідом створення нових продуктів та завоювання як внутрішнього, так і зовнішнього ринків.  

Маємо гарну новину! Відповідно до тенденцій розвитку вітчизняного та міжнародних ринків у садівництві, в програму Третьої Міжнародної конференції «Від землі до готового продукту» буде включено нову секцію – горіхівництва. Адже свіжа продукція та продукти переробки горіхів надзвичайно популярні та затребувані товари у всьому світі. Планується бізнес-тур в один з успішних горіхових садів Київської області.

До участі у конференції запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві і горіхівництві, постачальники техніки з обробітку ґрунту, по догляду за садами і ягідниками, збиранню врожаїв та їх зберіганню, заморожуванню й пакуванню продукції, а також технологій її переробки, представники торговельних мереж, компанії-експортери.

Традиційно відбудуться виставка-презентація продукції садівничих, ягідних і переробних підприємств та презентація і дегустація оригінальних українських напоїв і продуктів на основі фруктів і ягід.

Запланована масштабна виставка нових технологій, обладнання, інгредієнтів, пакувальних матеріалів для виробництва та переробки фруктів і ягід і продукції, виготовлених на їх основі.

Ознайомитися з інноваційними технологіями вирощування фруктів та ягід, передовими підходами та обладнанням для переробки продукції на практиці учасники конференції зможуть 21 червня в ході бізнес-туру. Відбудеться поїздка на експериментальну плантацію яблунь Інституту садівництва НААН України, де на всіх чекає презентація препаратів компанії BASF. Не менш цікавою локацією стане ФГ «Валентина» (Київська область): тут відбудеться знайомство з бізнес-моделлю господарства, що включатиме огляд сучасного інтенсивного яблуневого саду, презентацію мобільного цеху з виготовлення соків прямого віджиму від австрійської компанії VORAN, представник якої на місці розповість про обладнання і особливості технології. В ході бізнес-туру відбудуться дегустації продукції – ягід із демо-ділянки Інституту садівництва та соку ФГ «Валентина».

Конференція «Від землі – до готового продукту», як і інші заходи проекту «Технології та Інновації», - це відверте і цікаве спілкування професіоналів, науковців, представників владних структур, - як у ході всього заходу, так і під час вечірнього фуршету, окрасою якого стануть напої та оригінальні фермерські продукти від партнерів заходу.

Генеральний партнер – компанія BASF.

Генеральний Технологічний партнер – компанія VORAN.

Генеральний Юридичний партнер – патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери».

Головний Організаційний партнер – Інститут садівництва НААН України.

Ексклюзивний Технологічний партнер – компанія Pigo Srl.

Технологічні партнери – компанії Haygrove, UVC, «БТУ- Центр», «Евкаліпт Р».

Організаційні партнери – асоціація «Укрвинсадпром», ФГ «Валентина».

Головні галузеві інформаційні партнери – журнал «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Горішник» та «Ягодник».

Генеральний інформаційний партнер – Інформагентство «Інтерфакс-Україна».

Головний online-партнер – сайт Kurkul.com.

Інформаційні партнери –  журнал «Агроіндустрія», проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», газета «Агробізнес сьогодні», Водочный Редакторъ, інформаційне агентство «Агравері», "Інфо-Шувар".


Україна

новини

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити