укр

eng

Польща планує на 30% збільшити експорт яблук на ринки Африки, Близького та Далекого Сходу

Польські яблука мають заслужено хорошу репутацію на світовому ринку, в тому числі, завдяки своїм смаковим властивостям. Саме тому, експерти ринку переконані, що польське яблуко в цьому сезоні буде затребуваним на зовнішньому ринку, навіть, в умовах надпропозиції, спричиненої рекордним врожаєм яблука в ЄС, - пише портал sadyogrody.pl

“У цьому сезоні наші яблука, як і протягом багатьох останніх років, будуть експортуватися на європейські ринки. Ми також почали успішний експорт продукції в Африку, на Близький та Далекий Схід. Слід відзначити, що в цьому сезоні ми очікуємо збільшення обсягів експорту на ці ринки на 30-35%",- розповідає Ян Новаковський, представник компанії-дистриб’ютора Genesis Fresh.
На думку експерта саме польске яблуко може замінити на ринках зазначених регіонів яблуко з Китаю.

Нагадаємо, за попрередніми прогнозами WAPA, в 2018 році Китай, найбільший виробник яблука в світі і найбільший постачальник цих фруктів на ринки Азії, збере майже на 30% менше яблука, ніж рік тому.
"Саме через ситуацію в Китаї, я оптимістично налаштований і маю певність у тому, що польське яблуко в цьому сезоні не залишиться у сховищах”, - зауважив пан Новаковський.

Нагадаємо, спостерігати за динамікою цін на найбільш популярні сорти яблука на ринку України, Польщі та Іспанії дуже зручно на цьому порталі у розділі "Аналітика".

sadyogrody.pl

новини

Польща

Україна

яблуко

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити