укр

eng

Через посуху в цьому році, в Польщі та деяких країнах ЄС очікується зниження виробництва печериці

Спекотна погода та посуха улітку 2018 року спричинили зниження загального виробництва печериць у Польщі та деяких Європейських країнах. Про це розповіла порталу sadyogrody.pl Іоанна Лешко, представник польської фірми-трейдера Grzybmar.
"Галузь виробництва печериці не є однією із найлегших та передбачає немало труднощів виробникам.
Якість печериці багато в чому залежить від кліматичних умов. Як пригадуєте цьогорічне літо було дуже спекотним, не тільки у Польщі, а також, і в значній частині Європи. Тому, зараз зниження виробництва очікується, також, і в таких країнах, як Нідерланди, Бельгія та Ірландія”, - розповідає пані Лешко.
Проте, за словами експерта, погода — це не єдина проблема, із якою стикаються виробники.
"Станом на сьогодні, більшість іноземних працівників задіяних у збирання грибів є українцями. Багато хто з них вирушили назад в Україну, збирати власний врожай. Відповідно, брак робітників зараз відчувається як ніколи гостро”, - каже пані Лешко.
Експерт також зазначила, що поточну ситуацію на ринку печериці в Польщі можна називати стабільною. У порівнянні із другою половиною серпня, пропозиція помітно зросла, а якість продукції залишається на досить задовільному рівні.

sadyogrody.pl

Україна

Польща

новини

печериці

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити