укр

eng

Споживання молока в світі буде зростати - експерт

У звіті, який був недавно випущений IFCN, стверджується, що разом із зростанням населення в світі буде продовжувати рости попит і на молочні продукти.

Торстен Хемме, керуючий директор IFCN, сказав: «Населення планети збільшиться на один мільярд споживачів, і їм будуть потрібні молочні продукти. У глобальному масштабі протягом десяти років річне споживання молочних продуктів зросте на 13 кг в молочному еквіваленті (тобто 127 кг на людину в 2025 році). Таким чином, рівень світової пропозиції молока також буде рости, за умови що у споживачів збережеться позитивне ставлення до молока, а політична і загальна економічна ситуація буде стабільною».

Ціна на молоко стане основним двигуном будь-якого зростання поставок молока. IFCN оцінює ціну молока в розмірі $ 41/100 кг (40 ц / л) при 4% жиру і 3,3% білка, що набагато вище, ніж нинішня ціна. Така ціна на молоко дала б можливість світового приросту виробництва молока на 208 млн тонн, що в 38 разів більше, ніж, наприклад, виробництво молока в Ірландії.

agriland.ie

новини

молоко

світ

споживання

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити