укр

eng

Світове виробництво свинини в 2019 році зросте

Світове виробництво свинини, як очікується, збільшиться на 1% в 2019 році, досягнувши 114,6 млн. тонн на основі триваючого розширення виробництва в Китаї і в Сполучених Штатах Америки, - прогнозує Міністерство сільського господарства США (USDA). Світове виробництво свинини досягне 114, 6 млн. тонн в 2019 році.
 
Міністерство сільського господарства США прогнозує, що зростання виробництва свинини на глобальному рівні відбувається практично відповідно до зростання населення.
 
Китай, як очікується, покаже найбільше зростання виробництва свинини за рахунок більшого маточного стада і поліпшення продуктивності свиней. З іншого боку, Міністерство сільського господарства США попереджає про вплив цього зростання на ціни на свинину на китайському ринку. Крім того, не може не позначитися на галузі країни і поширення африканської чуми свиней (АЧС) в цьому році, що вже призвело до уповільнення темпів росту в порівнянні з минулим роком.
 
Тим часом, очікується, що виробництво свинини в ЄС буде знижуватися, так як зниження цін на свиней і більш високі витрати на корми будуть  стимулювати невелике зниження племінного стада.
 
Глобальний експорт свинини також, як очікується, покаже зростання на 3% в 2019 році на основі високого попиту на світовому ринку. Міністерство сільського господарства США також відзначило, що ЄС, ймовірно, залишиться лідером з експорту свинини, підтримуваним більш високим попитом в Азії, особливо в Китаї. США займають друге місце в рейтингу провідних світових експортерів свинини.
 
Експорт свинини з Бразилії, як очікується, відновить зростання, так як зростання попиту в Китаї та Гонконгу допоможе компенсувати втрати ринку в Росії.

ukragroconsult.com

новини

свинина

виробництво

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити