укр

eng

На гуртових ринках почали з’являтися великі партії ріпчастої цибулі із Азербайджану

На цьому тижні, на гуртових ринках України почали реалізовувати імпортну цибулю із Азербайджану. Станом на 31 жовтня 2018 року, на найбільшому гуртовому ринку Західної України ОРСП “Шувар” гуртові партії азербайджанської цибулі пропонуються в межах ціни 11-12 грн/кг (0,34-0,37 EUR/кг).

Про це повідомляє портал Інфо-Шувар” за результатами власного щоденного моніторингу цін на найбільших гуртових майданчиках України.

Згідно даних “Інфо-Шувар”, ціна на вітчизняну цибулю сьогодні встановилася на рівні 7-12 грн/кг (0,22-0,37 EUR/кг). Слід зазначити, що вітчизняна ріпчаста цибуля продовжує зростати в ціні і вже подорожчала більш, ніж втричі, у порівнянні із кінцем жовтня минулого року.

Нагадаємо перші поодинокі партії імпортної цибулі виробництва Казахстану почали з’являтися в Україні ще в першій половині жовтня. Тоді “вхідна” ціна на імпортну цибулю становила 7-8 грн/кг (0,22-0,25 EUR/кг). 

Зазначимо, що на ринку Польщі ріпчаста цибуля сьогодні коштує вже вдвічі дорожче, ніж в аналогічний період 2017 року — 0,3-0,46 EUR/кг.

За подальшим розвитком подій та динамікою цін на плодоовочеву продукцію в Україні Польщі та Іспанії можна стежити у розділі “Аналітика”.

Стежити за найсвіжішими новинами плодоовочевого ринку можна , підписавшись на наш Telegram-канал  t.me/InfoShuvar

info.shuvar.com

Україна

новини

цибуля

імпорт

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити