укр

eng

Китай залишається одним із ключових зовнішніх ринків для Польщі - експерт

"Китай залишається однією з пріоритетних країн для просування польського агропродовольчого сектору.
Впродовж останнього часу польські підприємці все більше цікавляться цим ринком, але, на жаль, для того, щоб успішно заявити себе у цьому регіоні, нам все ще бракує знань та вміння працювати злагоджено”, - про це розповів у інтерв’ю порталу sadyogrody.pl Міністр сільського господарства Польщі Ян Кшиштоф Ардановскі.

За словами пана Ардановскі, для Польщі зараз надзвичайно важливо продовжувати розвивати взаємовигідне торговельне співробітництво з Китаєм. "Ми розраховуємо на підтримку як експортерів, так і керівництва держави в наших зусиллях щодо розширення ринків збуту польської продукції та налагодження стабільних партнерських відносин між між підприємствами агропромислового комплексу Польщі та Китаю", - розповідає посадовець.
Також, експерт наголосив, що ринок Китаю — це не “бездонна бочка” і потрапити туди може далеко не кожен і не із будь-якою продукцією.

"Іноді виробники та експортери наївно переконані, що китайці завжди і все будуть імпортувати Проте, - це думка хибна! Яскравим прикладом є експорт польського яблука. Незважаючи на те, що наші виробники отримали усі необхідні дозволи на експорт, обсяги продажів нашого яблука на ринку Китаю залишаються зовсім невеликими. Як думаєте чому? Я закликаю виробників спільно будувати польський харчовий бренд. Фактором успіху на зовнішніх ринках, на мою думку, є скоординованість та єдність дій", - підсумовує пан Ардановскі.

sadyogrody.pl

новини

Польща

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити