укр

eng

Як за рік змінились ціни на м’ясо у Львові?

Львівська область є лідером за обсягами споживання м’яса та м’ясних продуктів у Західному регіоні з показником 128 тис. тонн на рік. Наш регіон також входить в ТОП-5 регіонів із найбільшим споживанням м’яса та м’ясних продуктів в національному масштабі, більше м’яса споживає тільки населення Київської, Дніпропетровської, Донецької та Харківської областей. 
 
Найбільшим м’ясним хабом Західного регіону вже багато років залишається гуртовий ринок ОРСП «Шувар», який розташований неподалік від центру Львова. Через інфраструктурні потужності ринку щороку продається понад 27 тис. тонн м’ясних та ковбасних виробів. 
 
«Мешканці нашого регіону дійсно затяті м’ясоїди, їх вподобання постійно змінюються. Загалом, на «Шуварі» левову частку в обсязі реалізації свіжого м’яса сьогодні займає свинина, на другому місці курятина і потім яловичина. Але, це співвідношення постійно змінюється, українці зараз багато подорожують і це дуже впливає на культуру споживання. Наприклад, в нас, тільки за останній рік, суттєво зросли продажі стейків із яловичини та баранини, їх замовляють не тільки ресторани, населення теж більше стало готувати вдома такі страви. Відповідно, розширюється і змінюється асортимент операторів нашого ринку. Сьогодні ми готові запропонувати споживачам понад 60 позицій свіжого м'яса і 1400 видів ковбас», - розповідає Назар Телюк, керівник напрямку «М'ясо та копченості» ОРСП «Шувар».
 
За даними інформаційного центу «Інфо-Шувар», споживання відносно дорогих видів м’яса зростає,  а найбільш доступним видом м’яса для українців залишається курятина. В січні ціни на курятину на ОРСП «Шувар» зросли не більш, ніж на 10%. Приблизно на стільки ж подорожчала за рік яловичина, а найбільш приємною новиною для львів'ян в цьому році стало  зниження ціни на свинину в межах 7-10%.
 
Спостерігати за змінами цін на м'ясо та інші популярні види продукції на прикладі ОРСП «Шувар» всі бажаючі можуть безкоштовно в будь-який час у рубриці «Ціни» на сайті інформаційного центру «Інфо-Шувар».

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

 

Україна

новини

м’ясо

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити