укр

eng

Ціни свиней забійних кондицій залишаються стабільними

За даними Асоціації “Свинарі України”, цього тижня на ринку живця свиней продовжувався “штиль”. Ціни залишаються стабільними вже впродовж кількох тижнів – 40,8 грн за кілограм, що лише на 1% більше ніж за минулий період . Очікується, що наступного тижня, перед святковими вихідними, свиней закупівельних кондицій закуповуватимуть дорожче.

“Більшість виробників залишили ціну незмінною, а ті постачальники, які переглянули минулотижневу позначку підвищили її на 0,5-1 грн/кг. Тож представники м’ясопереробної галузі в основному здійснювали закупівлю товарних свиней забійних кондицій по 39,5-41 грн/кг. При цьому, деякі з них зазначали, що реалізація свинини в кінці лютого дещо погіршилася у порівнянні з попередніми тижнями, в наслідок чого обсяги заготівлі скоротилися до 60% від традиційних об’ємів”, – зазначають в АСУ.

Представники галузі вважають, що у березні ситуація на ринку живця свиней також буде стабільною. Цьому, зокрема, сприятиме те, що Великдень цього року святкують пізніше, ніж минулого.

“Початок Великого посту, звичайно, матиме вплив на споживчу активність, проте “просідання” реалізації за попередніми оцінками не перевищить 15-20%. З іншого боку, млявість попиту з боку кінцевого споживача може компенсувати поступова підготовка м’ясоеперобниками запасів сировини до Великодня та травневих свят”, – йдеться у повідомленні Асоціації “Свинарі України”.

Meat-Inform

Україна

новини

свинина

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити