укр

eng

Виробники Закарпаття відкрили сезон суниці садової (полуниці)

На ринках Західної України з’явилася перша суниця садова (полуниця) від місцевого виробника. Господарства розпочали збирати ягоду в теплицях ще тиждень тому, а комерційні партії почали надходити на ринок напередодні Великодніх свят.

Фахівці «Інфо-Шувар» повідомляють, що цього року виробники Закарпаття вийшли на ринок, мінімум, на тиждень раніше, ніж рік тому, фермери розраховують на підвищений попит напередодні Великодніх свят. Ймовірність того, що ці сподівання виправдаються є дуже високою. По-перше, як вже повідомлялось, українці почали більше їсти ягоди поза сезоном, тобто, загальне споживання суниці зросло. На ОРСП «Шувар» свіжа імпортна суниця досить успішно продається ще від початку зими. По-друге, український споживач є доволі патріотичним, він завжди віддасть перевагу вітчизняній продукції. Тим більше, ціни на старті цього сезону є навіть нижчі, ніж рік тому.

За даними інформаційного центру «Інфо-Шувар» перша суниця від виробників Закарпаття пропонується на ОРСП «Шувар» по 100-120 грн/кг (3,34-4,01 EUR/кг). Рік тому, в останній тиждень квітня українська ягода на «Шуварі» коштувала мінімум на 20% дорожче.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

Україна

новини

суниці

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити