укр

eng

Закарпатська черешня з`явилася на ринках Західної України із запізненням майже в 3 тижні

Сезон черешні врожаю 2019 року нарешті розпочався у Західному регіоні України. В порівнянні із попереднім роком, перша ягода з’явилася на ринках регіону аж на 3 тижні пізніше. Своєчасному виходу на ринок завадила дощова і прохолодна весна.

Сьогодні на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» перша черешня від виробників Закарпаття пропонується від 30грн/кг до 60 грн/кг (1,02-2,04 EUR/кг), в залежності від якості продукції. Рік тому сезон збирання черешні в господарствах Закарпаття був уже в самому розпалі, а ціни на ягоду, відповідно, були в 1,5-2 рази нижчими від цін, зафіксованих на старті поточного сезону.

Загалом, за весь сезон 2018 року, на ОРСП «Шувар» було продано більше 2,8 тис. тонн черешні від виробників Закарпаття, господарств Південних регіонів України, а, також, фермерів країн ЄС.

За даними «Інфо-Шувар», традиційно, найбільший обсяг черешні на «Шуварі» продається в червні, але виробники, які виходять на ринок в травні мають чудову можливість продати свою ягоду за найвищою ціною.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

rur (1)

info.shuvar.com

Україна

новини

черешня

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити