укр

eng

За тиждень ціни на українську ранню моркву обвалилися в 2 рази!

Збільшення пропозиції від вітчизняних виробників спровокувало обвал ціни на ринку ранньої моркви.

Згідно даних «Інфо-Шувар», на гуртових ринках країни, від початку тижня, морква подешевшала в 2 рази, мова йде про найбільший ціновий спад від початку сезону, тобто, з першої декади травня.

«Сьогодні на торгових майданчиках країни, крім української моркви, присутня й  імпортна. Зниження ціни розпочалося ще на минулому тижні із появою на ринку імпортної продукції від вирбників Узбекистану та Туреччини, але на цьому тижні негативний тренд здебільшого обумовлений збільшенням пропозиції української моркви», - коментує ситуацію Тетяна Гетьман, керівник департаменту «Аналітика» ОРСП «Шувар».

Згідно оновленої інформації,  станом на ранок 31 травня 2019 року, на найбільшому в Західному регіоні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» у Львові середня вартість вітчизняної ранньої моркви становить 10-17 грн/кг (0,33-0,57 EUR/кг). Рік тому продукція була мінімум на 25% дорожчою. Гуртові ціни на імпортну ранню моркву становлять 17-18 грн/кг (0,57-0,6 EUR/кг), за тиждень ціни на цю продукцію знизилися на 30%.

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на фрукти та овочі  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

info.shuvar.com

Україна

новини

морква

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити