укр

eng

У липні 2019 року оператори ринку `Шувар` продали майже річний обсяг абрикосів

     Липень – місяць найбільшої пропозиції абрикосів в Україні. Цієї весни та літа  погодні умови були не найкращими для врожаю цих фруктів, проте операторам  найбільшого в Західній Україні гуртового ринку ОРСП «Шувар» за три тижні липня  вдалось продати 80% річного обсягу абрикосів. Про це повідомляють в інформаційному центрі «Інфо-Шувар» із посиланням на дані власного моніторингу.

    За даними «Інфо-Шувар» від початку літа 2019 року лише на майданчику ОРСП «Шувар» було продано понад 1,97 тис. тонн абрикосів. Це вже випереджає результат всього сезону 2018 року. Лише за три тижні  липня 2019 року на майданчику ринку було продано майже 1,5 тис. тон цих фруктів. Для порівняння, у липні 2018 року на «Шуварі» було продано 1,2 тис. тонн абрикосів, а за весь сезон 2018 року обсяг реалізації склав  1,90 тис. тонн.

     «Майданчик  «Шувару» кожного року збільшується, головною його перевагою для продавців є найбільша в Західному регіоні концентрація потенційних клієнтів. Цю можливість використовують не тільки українські виробники,  сьогодні на майданчику «Шувару» також пропонуються фрукти з Молдови та Сербії. У терміналі "Овочі та фрукти" протягом цілого року можна знайти абрикоси з країн ЄС та більш віддалених куточків світу», - розповідає Тетяна Гетьман, керівник департаменту «Аналітика» ОРСП «Шувар»

   За даними «Інфо-Шувар» щомісяця на майданчик ОРСП «Шувар» приїжджає майже 8 тис. продавців і близько 120 тис. покупців. Від початку 2019 року через інфраструктурні об’єкти ринку було продано майже 270 тис. тонн сільгосппродукції, частка свіжих овочів та фруктів в цьому обсязі ї займає  65 %.

info.shuvar.com

абрикос

фрукти

кісточкові

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити