укр

eng

Як змінились ціни на овочі `борщового` набору в Україні за останні 3 роки?

 
До цін на овочі «борщового набору» сьогодні прикута увага бізнесменів і населення України. Сезон заготівлі по цибулі та картоплі у самому розпалі, а вже за кілька тижнів господарства запропонують ринку пізні сорти капусти, моркви та буряку.
Фахівці департаменту «Аналітика» ОРСП «Шувар» вирішили порівняти ціни попередніх 2-х років із поточним сезоном на майданчику ринку.
 
Безумовним лідером за рівнем поточних цін лишається картопля, яка ще два роки тому впевнено трималась в статусі найдешевшої позиції серед овочевих складових українського «борщу».
 
Ціни на капусту білоголову теж сьогодні є найвищими за останні 3 сезони. А от морква та цибуля пропонуються помітно дешевше, ніж рік тому, хоча у порівнянні із 2017 роком вартість їх все ж таки зросла.
 
Буряк залишається найбільш стабільною позицією «борщового» набору.
 
на _борщовий набір_ (1)
 
Загалом на ринку ОРСП «Шувар» у Львові за рік продається понад 95 тис. тонн овочів «борщового набору». Більше третини цього обсягу продається саме в осінній період.
 
За перші 2 тижні вересня 2019 року на майданчику ОРСП «Шувар» вже було продано близько 5,5 тис. тонн овочів «борщового набору». Найбільші частки в цьому обсязі належать цибулі (2 тис. тонн), та картоплі (1,9 тис. тонн).
 
Щоденна динаміка цін на усі продукти за посиланням: https://info.shuvar.com/price
 
Приєднуйтесь до нашого Viber-каналу із новинами та цінами: ПРИЄДНАТИСЬ
 
А також слідкуйте за новинами у нашому Facebook.
 

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити