укр

eng

Спрацювати на випередження: ОРСП `Шувар` розпочав тестування на коронавірус підприємців та співробітників ринку

Найбільший у Західному регіоні гуртовий ринок ОРСП «Шувар», на цьому тижні, розпочав тестування на коронавірус серед співробітників та  підприємців. Сьогодні ринок «Шувар»  - єдина комерційна організація в країні, яка за власною ініціативою та за власні кошти проводить масове тестування на коронавірус серед співробітників та бізнесменів. 

«Досвід  інших країн доводить  - чим раніше починається масове тестування серед населення,  тим швидше вдається взяти під контроль поширення вірусу.  Тому, ми вирішили не втрачати час і ще на минулому тижні закупили першу партію тестів. Наступну партію купуємо на цьому тижні. Першими пройдуть тестування наші співробітники та підприємці. Потім, ми обов’язково це зробимо серед гуртових покупців, які доставляють продукти в роздрібні магазини до мешканців міста та регіону», - розповідає Іван Федишин, директор ринку «Шувар».

Тестування проводиться у кілька етапів: попередній тест може вказати на підозру, в такому випадку, матеріал  відправляють на додаткове дослідження у лабораторію, яка за кілька днів дає підтвердження або спростовує наявність вірусу в людини, яка проходила тестування. У випадку підтвердження підозри, людину відправлятимуть на самоізоляцію. Тестування «Шувар» проводить разом із 4-ю міською лікарнею м. Львова за власні кошти та кошти підприємців ринку, які будуть готові долучитися до цієї ініціативи. Додаткове дослідження буде проходити  у обласній спеціалізованій лабораторії.

«Вчора ми провели перше тестування серед співробітників ТК «Шувар», виявлено кілька підозр, тому, ми відправили результати на додаткове дослідження у обласну спеціалізовану лабораторію. На щастя, більшість тестів із підозрою потім показують негативний результат, але ми мусимо отримати таке підтвердження по кожному випадку.  Всі результати ми будемо оприлюднювати», - зазначає Іван Федишин.

Ринок «Шувар»,заради безпеки покупців та операторів ринку, один із перших серед торгових майданчиків країни, впровадив нові правила роботи, одразу після оголошення карантину в країні і ретельно стежить за виконанням цих правил. Сьогодні на території ринку всім підприємцям та співробітникам, мінімум раз на день, проводять термометрію. Продавці ринку працюють у масках та рукавичках, кожна торгова точка забезпечена дезінфекторами. До терміналів ринку допускаються клієнти тільки в масках і після проведення термометрії. Сьогодні «Шувар» закликає всі комерційні організації України проводити тестування серед співробітників та бізнес-партнерів.

Згідно даних Worldometers.info, країнам, які почали проводити масове тестування населення, вдається відносно швидко взяти під контроль поширення коронавірусу. Також, у світі зростає кількість країн, які впроваджують таку практику, хоча, раніше проводили тестування лише людям із наявними симптомами захворювання і це призвело до стрімкого зростання кількості хворих.

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити