укр

eng

Зміни неминучі: Україна в 2017 році продавала черешню в 6 країнах світу!

Вперше за всю історії своєї Незалежності, Україна змогла суттєво розширити географію експорту черешні  і послабити залежність від ринку Росії. За даними «Інфо-Шувар», в червні 2017 року українська черешня продавалась мінімум в 6 раїнах світу. При цьому, загальний обсяг експорту збільшився майже на 60%, в порівнянні з минулим сезоном. Тільки у червні 2017 року, Україна продала на зовні більше 2,5 тис. тон черешні.

В попередні роки, майже весь експортний  обсяг нашої ягоди споживала Росія, після введення, у 2014 році, ембарго постачання відбувалось через територію Білорусі. В цьому  році, частка Білорусі в загальному офіційному експорті скоротилась  з 90% до 60%. Відбулось це за рахунок збільшення поставок до Молдови та Польщі.  Взагалі, в цьому році до Польщі Україна імпортувала  рекордний обсяг української черешні, вперше за всю історію Незалежності Україна відправила в цю країну майже 500 тон цієї ягоди.

Крім того, в колі покупців цього сезону  є Німеччина, Великобританія і навіть Гонконг. Слід також відмітити, що  в травні країна не експортувала цю ягоду , бо  збирання черешні в Україні розпочалось із запізненням, через холодну весну.

svinina_v_faktah

info.shuvar.com

Україна

новини

черешня

експорт

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити