укр

eng

Слідом за баржею з кавунами по Дніпру почнуть доставляти овочі

Проект USAID «Підтримка аграрного та сільського розвитку» планує використовувати річкову логістику для поставок не тільки кавунів, а й фруктів і овочів, а також і залучити до проекту фермерів з інших регіонів.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Після підбиття підсумків першого тесту ми очікуємо наступні партії продукції (кавунів – ред.), А після успішного завершення пілота відпрацьована модель може бути застосована до інших видів фруктів і овочів, а також фермерами з інших регіонів, які захочуть скористатися цим ланцюжком поставок», – відзначили в коментарі фахівці проекту.

У прес-службі проекту USAID додали, що перша баржа з кавунами, яка прибула 4 серпня в Переяслав-Хмельницький, була тестом нової моделі поставок плодово-овочевої продукції в Україні. Зараз учасники проекту відпрацьовують механізми логістики та упаковки, розраховують показники вартості і часу і налагоджують взаємодію.

Нагадаємо, в червні 2017 року фермери Херсонської області, компанія ТОВ СП «Нібулон», торговельна мережа «Сільпо» і проект USAID «Агросельразвітіе» підписали угоду про співпрацю в рамках пілотного проекту «Створення ефективної логістичної ланцюга поставок плодово-овочевої продукції». Перша поставка в рамках проекту була здійснена 30 липня, коли баржа з херсонськими кавунами відпливла з села Гола Пристань в напрямку Києва.

mind.kiev.ua

Україна

новини

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити