укр

eng

Італія в 2018 році збільшить урожай та експорт кісточкових - USDA

В 2018 році в Італії збільшиться урожай  персиків та нектаринів.  Покращити результати минулого року вдасться  за рахунок збільшення виробництва на Півдні країни. На Півночі Італії врожай буде трохи гіршим, ніж рік тому

Такий прогноз оприлюднили фахівці  Міністерства сільського господарства США (USDA) у своїй останній доповіді. Згідно даних звіту,  врожай кісточкових фруктів в Італії в поточному сезоні збільшиться  одразу на 8% до рівня минулого року та досягне 1,36 млн. тонн.

На Півдні Італії врожай персиків збільшиться на 15%, а нектаринів на цілих 19%, в той час, як на Півночі країни врожай цих видів кісточкових знизиться на 3% та 8%, відповідно.

За даними Національного інституту статистики Італії ( Istat ), експорт італійських  персиків та нектаринів у 2017 році дещо скоротився і склав  248 тис. тонн.  Імпорт кісточкових  фруктів  в минулому році був помітно нижчим за експорт – лише 95 тис. тонн.

Головні  зовнішні  ринки збуту  для італійських персиків та нектаринів з Італії  - Німеччина, Данія, Австрія, Чехія, Польща та Великобританія.

Згідно прогнозів USDA, в Італії також очікується зростання виробництва черешні  до рівня 105 тис. тонн. В минулому році країна зібрала 95 тис тонн.

Що стосується експорту цієї ягоди, згідно доповіді USDA , він зросте із 5,111 тис тонн до 7 тис. тонн. Проте, як зазначають експерти, результат у 10 тис. тонн, які Італія експортувала у 2015 році все ж повторити не вдасться.

Fruitnet.com

кісточкові

ціни

імпорт

експорт

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити