укр

eng

Втримати попит на лохину в Польщі здатна тільки дієва маркетингова стратегія - екперт

За попередніми оцінками ЦСУ Польщі, виробництво лохини в країні продовжує зростати, в першу чергу, за рахунок розширення площ під плантаціями.
“Згідно даних експертів, у 2018 році, загальна площа плантацій лохини в Польщі збільшилася майже на 9%, у порівнянні із минулим роком. А якщо аналізувати дані за останні 4 роки, то загальна площа плантацій під цією ягодою у нашій країні зросла більш, ніж на 60%”, - про це розповів порталу sadyogrody.pl Маріуш Дзівульський, аналітик польського ринку.
За словами фахівця, рівень внутрішнього споживання та обсяги експорту польської лохини на ринок ЄС також продовжують динамічно зростати.
"Сьогодні попит на польську лохину є задовільним, це стимулює розширення виробничих площ. Але чи так буде завжди? Питання полягає в тому, чи фермери роблять це, орієнтуючись на конкретні ринки, чи просто надіються на більші прибутки, бо лохина — це ягода, яка “сама себе продає”, -каже пан Дзівульський.
Експерт вважає, що дієва маркетингова стратегія — це незамінна складова успішних продажів. На його думку, рекламна кампанія “Літо з лохиною”, яка була проведена в цьому сезоні за сприяння Фонду промоції лохини в Польщі та Польської групи виробників фруктів та овочів була чудовим рішенням у цьому випадку.
«В межах кампанії, ми інтенсивно проводили рекламні заходи , які включали дегустації та участь у різноманітних виставках. Нашою основною метою стало просування лохини на ринку, як поживної, корисної та цілком доступної для споживача ягоди. Нам неодмінно слід продовжувати промоцію у тому ж руслі. Проте, ми також повинні свідомо формувати пропозицію у відповідності до міжнародних стандартів якості та в тих кількостях, які ми зможемо вигідно продати на ринку”, - розповіла пані Домініка Козажевська, представник Фонду промоції лохини в Польщі.

sadyogrody.pl

новини

Польща

лохина

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити