укр

eng

У Франції введено новий сорт яблука

Фахівці компанії IFO, яка спеціалізується на дослідженні та розробці сортів та підщепи яблуні та груші успішно вивели новий ранній сорт яблука - HC2-1, який вже вирощується у Франції.

"HC2-1 - це високопродуктивний сорт. Плоди дозрівають до кінця серпня і добре зберігаються. Яблуко дуже соковите, солодке та, водночас, незвичне на смак, гарно хрустить та має унікальне забарвлення рожево-червоного відтінку. Ми впевнені, що ця новинка буде цікавою як для споживачів, так і для виробників”, -  розповідає Фіона Девідсон, представник компанії-селекціонера.

За словами експерта, сорт HC2-1 вже був офіційно представлений великій міжнародній групі виробників із США, Мексики, Чилі, Південної Африки, Австралії, Нової Зеландії та Німеччини і є всі підстави вважати, що це яблуко “нового покоління” вже найближчим часом успішно завоює ринок.

"Ми відразу зрозуміли, що знайшли щось дуже особливе, коли вперше побачили ці яблука у саду. Всі інші сорти здавалися скучними поруч із HC2-1, ми ніколи раніше не бачили яблук із настільки інтенсивним та яскравим кольором”, - розповідає Арно де Пуенуф, представник французької компанії-виробника.

freshplaza.com

новини

яблуко

Європа

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити