укр

eng

Польським яблуком активно зацікавилися в Індії та Саудівській Аравії

Останнім часом, імпортери із Індії та Аравійського півострова почали проявляти все більший інтерес до польського яблука. Про це розповіла порталу freshplaza.com Емілія Левандовська, представник польської групи виробників "Fruit-Group Sp. z o.o." .

"В цьому сезоні польських виробників яблука спіткало немало клопотів, а головною больовою точкою все таки стала наднизька ціна.

Проте, саме низькі ціни стали тим фактором, який впродовж останніх тижнів викликав активний інтерес із боку імпортерів. Слід зазначити, що найактивніший попит спостерігався не серед наших,зазвичай, постійних та найбільших європейських клієнтів. Ми почали отримувати все більше замовлень із Індії та Аравійського півострова”, - розповідає пані Левандовська.

Експерт зазначила, що такі ринки, як Індія та Саудівська Аравія є новими для Польщі. Тому, необхідно грунтовно підійти до вивчення цього середовища, щоб розуміти свого конкурента на цьому ринку. “Конкуренція завжди є, була і буде, тому потрібно бути на сторожі, особливо, у незнайомому середовищі, яким для нас поки що залишаються ці регіони. Навіть низька ціна не може нам гарантувати 100% успіху, бо завжди знайдуться експортери, які будуть намагатися запропонувати ще більш вигідні умови. Наша сильна сторона зараз — це якість яблука, яка є достатньо високою, щоб привабити сучасного споживача у різних частинах світу”, - відзначила Емілія Левандовська.

За даними “Інфо-Шувар”, на найбільшому гуртовому ринку Варшави “Броніше” яблуко за рік подешевшало більш, ніж на половину та коштує сьогодні в межах 0,14-0,25 EUR/кг.

Україна також активно вивчає питання поставок яблука в Індію. Станом на сьогодні, ціна на вітчизняне яблуко була зафіксована в діапазоні 1,5-10 грн/кг, залежно від сорту та калібру.

Спостерігати за щоденними змінами цін на найпопулярніші сорти яблука на гуртових ринках України та Польщі можна за посиланням info.shuvar.com/analytics

Стежити за найсвіжішими новинами плодоовочевого ринку можна , підписавшись на наш Telegram-канал  t.me/InfoShuvar

freshplaza.com

 

Україна

Польща

новини

яблуко

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити