укр

eng

США суттєво збільшили імпорт українського меду

За перші два місяці поточного року США суттєво збільшили імпорт українського меду, тим самим потрапивши до трійки лідерів зі споживання цієї продукції, посунувши Польщу. Про це повідомляє ukrainefood.org.

Так, за інформацією Державної фіскальної служби України, за січень-лютий 2019 року вказана країна імпортувала меду з України на $1,96 млн, що в 2 рази перевищує показники аналогічного періоду минулого року. Нагадаємо, що за січень-лютий 2018 року Сполучені Штати Америки займали лише п’яту сходинку у загальному рейтингу з результатом у $0,96 млн.

Тим часом перше та друге місця вже традиційно займають Німеччина та Бельгія. Згідно з офіційними даними, ці країни вже імпортували українського меду на $3,68 млн та $1,99 млн відповідно.

Загалом, за аналізований період українські виробники меду відвантажили цієї продукції на зовнішні ринки на $12,9 млн, що на 7% поступається показникам за перші два місяці минулого року. Втім, у натуральному виражені експорт меду навпаки, трохи збільшився. Для порівняння, якщо минулого року експорт за січень-лютий становив 6,1 тис.тонн, то поточного року цей показник зріс до 6,9 тис.тонн.

agropolit.com

Україна

новини

мед

експорт

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити