укр

eng

Україна стабільно посідає третє місце в ЄС серед експортерів курятини

На українському м’ясному ринку правом поставляти продукцію в ЄС наділені тільки птахівники. Про це свідчать дані Міжнародної асоціації торгівлі м’ясом (IMTA), передає УНН. ЄС відбирає постачальників продукції досить жорстко.

Їх список переглядається 3-4 рази на рік. Правом ввозити м’ясну продукцію в ЄС наділені представники країн, в яких: – ситуація зі здоров’ям тварин оцінюється ЄС як “безпечна”; – виконується Директива Ради 96/23/EC від 29 квітня 1996 року “Про заходи з моніторингу певних речовин та їх залишків у живих тваринах та продуктах тваринного походження, що скасовує Директиви 85/358/EEC і 86/469/EEC і Рішення 89/187/EEC і 1/664/EEC”; – робота м’ясопереробних підприємств відповідає гігієнічним вимогам, і схвалена європейською владою. “М’ясо з країн, що не входять в ЄС, має бути імпортоване через затверджені прикордонні інспекційні пости (BIP), де продукція проходить ветеринарні перевірки, перш ніж їй дозволять в’їхати в ЄС”, – йдеться в повідомленні.

Сьогодні право постачати курятину, свинину, яловичину і баранину в ЄС мають 23 країни. Серед них – Україна, яка наділена правом на постачання м’яса птиці, переважно курятини. Нагадаємо, Україна стабільно посідає третє місце в ЄС серед експортерів курятини, поступаючись Бразилії і Таїланду.

agroconf.org

Україна

новини

курятина

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити