укр

eng

Українська лохина врожаю 2019 року з`явилась на вітчизняних гуртових ринках

Перша українська лохина врожаю 2019 року з’явилась на цьому тижні на деяких гуртових ринках України.  Виробники пропонують ягоду в роздріб, відповідно ціни на неї є значно вищими від цін імпортної лохини, яка все ще присутня на гуртових і роздрібних ринках,а  також на полицях супермаркетів  і маленьких «магазинах біля дома».

За даними «Інфо-Шувар» першу лохину українки виробники пропонують по 300-320 грн/кг. Рік тому ягода масова почала з’являтись на гуртових ринках після 20 червня за ціною 220-250 грн/кг, але в 2018 році визрівання лохини було присоленим, відповідно обсяг пропозиції в другій половині червня був відносно великим.

Залишки імпортної лохини, переважно виробництва Іспанії оператори гуртових ринків розпродовують по 250-270 грн/кг

Також в кінці цього тижня на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП «Шувар» з’явились перші продавці лісової чорниці, яка є одним з конкурентів чорниці. Чорниця врожаю 2019 року пропонується  теж в роздріб по 120-150 грн/кг

Нагадаємо, відстежувати динаміку цін на лохину, чорницю  та інші види овочів та фруктів  на ринку України, Польщі та Іспанії можна на цьому порталі у розділі “Аналітика”.

Найсвіжіша інформація про зміни цін на плодоовочевому ринку тепер для всіх бажаючих в каналі Telegram

 

info.shuvar.com

 

лохина

чорниця

ягоди

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити