укр

eng

Ціни на столовий буряк в Україні опустилися до рівня минулого року

Вперше від початку сезону ціни на вітчизняний столовий буряк майже зрівнялися із показником минулого року. Про це повідомляють фахівці інформаційного центру “Інфо-Шувар”, за результатами власного щоденного моніторингу цін на сільськогосподарську продукцію на найбільших гуртових майданчиках країни.

Згідно цих даних, станом на 25 лютого 2019 року, на одному із найбільших гуртових ринків України ОРСП “Шувар” у місті Львів, вітчизняний столовий буряк пропонується в межах ціни 4-9,5 грн/кг (0,13-0,31 EUR/кг), яка перевищує показник минулого року всього лише на 5%. Як вже повідомлялося раніше, просідання ціни на столовий буряк в Україні розпочалося ще з кінця січня і ще більше прискорилося в першій половині лютого, коли на ринку з’явилася доволі велика пропозиція дрібного дешевого буряка від населення.

В сусідній Польщі спостерігається сьогодні аналогічна тенденція - із першої половини лютого, на найбільшому гуртовому ринку Варшави “Броніше” столовий буряк подешевшав вже більш, ніж на 40% та коштує сьогодні 0,14-0,20 EUR/кг.

Щоденне оновлення цін  на всі головні види продуктів харчування на найбільших гуртових майданчиках України та  Польщі в рубриці  «Аналітика» на порталі «Інфо-Шувар»

Всі найсвіжіші новини ринку овочів та фруктів в нашому каналі в  Телеграм 

info.shuvar.com

 

Україна

новини

буряк

ціни

Правила цитування

Зателефонуйте нам

+38 032 456 7887+38 067 123 3219
Замовити

Ваша заявка успішно прийнята!

Очікуйте дзвінок оператора..

Будь-яке використання матеріалів цього сайту дозволяється лише за умов прямого гіперпосилання на info.shuvar.com

закрити

закрити